رفع بیخوابی خاصیت دمنوش عناب است. از خواص دمنوش عناب در طب سنتی چینی برای بهبود خواب و رفع بیخوابی استفاده شده است. عناب حاوی ساپونینهایی است که خاصیت آرام بخشی و خواب آور دارند.
با اصلاح رژیم غذایی و اضافه کردن مواد غذایی که خواص بسیاری دارند، همچون عناب، میتوانید به ارتقای سلامت جسمانی خود کمک کنید. همچنین باید توجه کنید که تنها مصرف یک نوع ماده، حتی اگر کاملا برای شما مفید باشد، نمیتواند نیاز شما را به مواد مغذی برطرف نماید.
عناب میتواند تاثیر برخی داروها را از بین ببرد و یا تاثیر آنها را برعکس کند که این موضوع میتواند برای شخص بیمار خطرناک باشد. به عنوان مثال، افرادی که از داروهای ضدافسردگی استفاده میکنند، باید از خوردن عناب اجتناب کنند.
ویتامین ث از آنتیاکسیدانهای مهمی است رادیکالهای آزاد مضر را از بدن انسان میزداید و نیز به بهبود زخمها و بازسازی بافتهای پیوندی مجروح کمک میکند.
همچنین افرادی که دارای بیماریهای خاص هستند، بهتر است قبل از مصرف عناب با پزشک خود مشورت داشته باشند.
بنابراین خواص عناب برای زنان مربوط به رحم و تخمدانها است که با ارتقای سلامت این اندامهای داخلی به پیشگیری از سرطان و یا نازایی کمک میکند. به همین دلیل مصرف بهاندازه عناب برای خانمها و بهخصوص خانمهای جوانی که به دلیل ابتلا به سندرم پلی کیستیک تخمدان، قاعدگی نامنظمی دارند؛ ضروری است.
خرمای چینی یا عناب نوعی میوهی پرخاصیت است که به صورت تازه و خشک شده مصرف میشود. در حالی که عناب تازه به دلیل خواص سلامتیبخش خود بسیار محبوب است، میوه خشک درخت عناب نیز میتواند به همان اندازه مفید باشد با این تفاوت که خشک کردنش، زمان نگهداری آن را افزایش میدهد.
پاکسازی سموم کبد چرب از فواید عناب است. کبد یک عضو مهم در فرایند سوخت و ساز بدن، هضم غذا و دفع مواد سمی است. عدم رعایت رژیم غذایی مناسب در طولانی مدت باعث ابتلا به کبد چرب میشود.
خوب است بدانید خاصیت عناب تازه بسیار زیاد است. عناب میوه درختچهای متوسط است که ارتفاع آن تا ۱۰ متر نیز میرسد. عناب در مناطق گرمسیر و خشک روییده و برگهای کوچک سبزرنگ، بدون کرک و تخممرغی شکلی دارد که در زمستان میریزند.
درخت عناب در برابر خشکسالی مقاوم است و میتواند در خاکها و زمینهای نامساعد نیز دوام بیاورد.
زیرا خوردن عناب باعث کاهش سطح قند خون میشود که برای این افراد مضر است و میتواند باعث بروز خواص عناب خشك عوارض بدی گردد.
عناب را «خرمای قرمز» و «خرمای چینی» نیز مینامند. رویشگاه اصلی این درخت به درستی مشخص نیست ولی چنین تصور میشود که خاستگاه طبیعی آن به نظر در آسیای جنوبی بین لبنان، جنوب غرب افغانستان، شمال هن ، شبه جزیره کره و جنوب و مرکز چین است و خراسان جنوبی را قطب تولید عناب کشور ایران میدانند.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
همچنین فلانوئید موجود در عناب خواب آلودگی ایجاد میکند که به سر روقت خوابیدن شما منجر میشود.
Comments on “Not known Facts About از خواص عناب خشک”